Reizen

Vzw De Stroom organiseert reizen en weekends voor mensen met een beperking. Tijdens de vakantieperiode kan je kiezen uit een aantal groepsreizen, zowel in binnen- als buitenland. Er is steeds een ruime keuze tussen avontuurlijke, culturele of ontspannende vakanties in verschillende landen. Daarnaast organiseren we elk jaar een sneeuwvakantie om kennis te maken met skiën en langlaufen, zowel voor ervaren skiërs als voor beginnelingen.

In groepen van 9 à 10 mensen vertrekken we, samen met twee begeleiders, naar onze bestemming. Wat we doen op reis, wordt afgesproken met alle reizigers van dezelfde bestemming. Zo kan je zelf helpen kiezen wat je graag wil doen.

Is een hele week te lang voor je? Of ben je al weg tijdens de vakantie? Dan kan je ook kiezen voor een weekenduitstap. In een kleine groep bezoeken we dan een mooie stad of regio in eigen land of net over de grens. Dit organiseren we drie keer per jaar, met telkens een zeeweekend, een kampeerweekend en een survivalweekend.

Wil je zelf je bestemming kiezen of reis je niet graag in groep? Dan kan je bij ons terecht voor het helpen plannen van je vakantie: een vakantiebudget samenstellen, een reisbureau zoeken, eventueel een begeleider zoeken die mee op reis gaat, …

Meer info: 

 


 

Saskia Vercruysse