Ontspannen

Zowel tijdens de dagwerking als erbuiten bieden we een gamma aan ontspannende activiteiten aan: relaxatie, sporten, gezelschapsspellen spelen, naar de cinema, ... Daarnaast ijveren we ervoor dat onze mensen zoveel mogelijk aansluiten bij het reguliere aanbod aan ontspannende activiteiten. Ook hier kunnen we een rol in spelen, bv. via mobiele ondersteuning. 

 

Wil je meer informatie over het ontspanningsaanbod bij Groep Ubuntu x 8K? Aarzel niet om onze mensen van Het Loket te contacteren. Zij helpen je graag verder.

Contacteer Het Loket


 

Ontspanning tijdens de dagwerking - Het Palet

Binnen Groep Ubuntu x 8K kan je kiezen voor ontspanning binnen het Palet. Zij bieden een heel aanbod aan activiteiten aan waarin je zeker iets vindt dat binnen je interesseveld ligt.

Enkele voorbeelden: fotografie, radio maken, wandelen, relaxatie, …

 


 

Ontspanning buiten de dagwerking - De Stroom

Vzw De Stroom organiseert activiteiten voor mensen met een beperking. Elke eerste zaterdag van de maand kan je in Kortrijk kiezen uit verschillende activiteiten: dansen, uit eten, bowlen, naar de bioscoop, … Eén vrijdagavond per maand is er Cultimix. We komen samen in een café en kiezen één culturele activiteit uit om naartoe te gaan. Ook in Wevelgem organiseert De Stroom elke maand een leuke uitgaansactiviteit.

Overdag hoef je je ook niet te vervelen. Maandelijks is er een hobby-atelier waarbij we ons creatief uitleven. Daarnaast organiseren we elke maand een leuke daguitstap. In de vakantieperiode doen we dit wekelijks.

Is er toch nog een avond waarop je niet weet wat gedaan? Dan ben je altijd welkom in Inrit 7. Kom er gezellig iets drinken, vrienden ontmoeten of je uitleven op de dansvloer.


 

Saskia Vercruysse